Kalbi-seesamilohi

Kananmunaton Maidoton Laktoositon
Korea Annoksia: 15 Mieto

Kalbi-seesamilohi tuo lautaselle korealaista makujen ilotulitusta, jossa lohen mehukkuus kohtaa makean suolaisen marinadin ja paahdetun seesamin täyteläisen aromin.

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

2,25 kg

lohifileetä, annospaloiksi leikattuna á 150g

2 kpl

punainen chili, viipaloituna

kevätsipulia tai ruohosipulia hienonnettuna

seesaminsiemeniä paahdettuna

Viimeistele annos tuoreella korianterilla ja limetillä.

Ohjeet

  • Leikkaa lohi annospaloiksi (á 150g) ja asettele lohiannospalat (1/)GN-vuokaan. Sivele lohipalojen pintaan Sembio Kalbi marinadi-kastiketta (säästä osa kastikkeesta paiston jälkeen siveltäväksi).
  • Paista lohet uunissa kypsiksi.
  • Tarjolle laittaessa sivele loppu Kalbi marinadi-kastikkeesta lohipalojen pintaan. Ripottele palojen päälle chiliä, ruohosipulia ja seesaminsiemeniä.
  • Tarjoile lohi riisinuudelin ja sushi-inkiväärin kera.