Japanilainen sobanuudeli -salaatti

Kananmunaton Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen Laktoositon
alle 30min Japani Annoksia: 20 Mieto

 Sobanuudeli-salaatti hurmaa umamin ystävät.

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,65 kg

porkkana suikaloituna

0,3 kg

muutama varsi kevätsipulia

0,6 kg

pakasteherneitä

1 kg

tuoreita siitakesieniä

0,2 kg

chili hienonnettuna

0,3 kg

seesaminsiemeniä paahdettuna

Kastike

0,5 l

soijakastiketta

Jos haluat salaattiin lisää umamia, sekoita kastikkeeseen 2 rkl Yutaka Misotahnaa.

Ohjeet

  • Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  • Pilko ja paista siitakesienet öljyssä rapeiksi.
  • Keitä sobanuudeleita pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes ne ovat melkein kypsiä. Huuhtele jääkylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy ja valuta ne kuiviksi.
  • Yhdistä kaikki salaatin aineet ja kastike. Sekoita ja nauti.