Gluteeniton
Maidoton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
alle 30min
Japani
Eksoottinen ja erikoinen, mutta takuuvarma hitti noutopöydän salaatiksi, kun meille perinteinen etikka-öljypohjainen vinegretti alkaa kyllästyttää.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/10/FineFoods_Miso_JapanilainenSalaattiJaMisoseesamikastike_Pysty1-768x1028.webp)
Raaka-aineet
0,1 l
Yutaka Wakamea1 kpl (n.600 g)
jäävuorisalaattia viipaloituna
0,3 kg
tomaattia pilkottuna
0,2 kg
kypsiä maissinjyviä
Miso-seesamikastike
0,1 l
paahdettuja seesaminsiemeniä tahnaksi jauhettuna
0,15 kg
Kewpie majoneesia0,075 l
Yutaka Riisiviinietikkaa0,08 kg
Hanamaruki misotahnaa0,1 l
soijakastiketta
0,020 kg
sokeria
0,05 l
Yutaka Miriniä0,05 l
paahdettua seesamiöljyä
Jos haluat lisää ruokaisuutta salaattiin lisää kypsää broileria tai lohta.
Ohjeet
- Liota wakame-merilevää tilkassa vettä pakkauksen ohjeen mukaan. Purista vesi pois.
- Laita viipaloitu salaatti kulhoon. Levitä päälle tomaatit, maissi ja wakame.
Kastike
- Sekoita kaikki kastikeainekset pienessä kulhossa yhteen.
- Mausta salaatti kastikkeella.