Intialaiset currypapupihvit

Soijaton Kananmunaton Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen Laktoositon
yli 60min Intia, Eurooppa Annoksia: 10 Mieto

Maukkaat ja mausteiset intialaiset currypapupihvit yhdistävät kidneypavut, porkkanaraasteen ja kaurahiutaleet herkulliseksi kasvisvaihtoehdoksi. Madras-currytahnan ja korianteritahnan ansiosta pihveissä maistuu aito intialainen makumaailma.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,1 kg

sipulia hienonnettuna

0,25 kg

kidneypapuja

0,2 kg

porkkanaa raasteena

0,035 kg

kaurahiutaleita

0,03 kg

auringonkukansiemeniä

0,036 kg (¾ dl)

vehnäjauhoja

0,015 kg

sokeria

0,05 l

öljyä

Tee pihveistä hampurilaisia ja tarjoa lisäksi Truly India Makea Mangochutneyta ja ruoavalmistusjogurttia.

Ohjeet

  • Sekoita kaikki aineet keskenään, painele papujen rakennetta rikki samalla kun sekoitat taikinaa.
  • Paista massasta pihvejä pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.