Intialainen sienikeitto

Kananmunaton Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Vegaaninen Laktoositon Soijaton
alle 60min Intia Annoksia: 10 Mieto

Maukas ja monipuolisesti muokattava soppa. Ehkä paras suppilovahverokeitto syntyy tällä reseptillä, kokeile myös muille metsäsienille.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,03 l

öljyä

0,15 kg

sipulia hienonnettuna

0,8 kg

tuoreita herkkusieniä tai metsäsieniä, esim. suppilovahveroita pilkottuna

0,8 kg

tomaattimurskaa

0,04 kg

sokeria

1,2 l

kasvislientä

0,04 kg

kevätsipulia tai korianteria silputtuna

Kokeile miedon currytahnan vaihtoehtona muita Spice Up! currytahnoja.
Samalla reseptillä syntyy myös maukas kanakeitto.

Ohjeet

  • Kuumenna kattilassa öljy ja currytahna.
  • Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, inkivääri ja sienet, sekoita muutaman minuutin ajan.
  • Kaada mukaan tomaattimurska, sokeri ja kasvisliemi. Hauduta noin 10 minuuttia.
  • Kaada lopuksi joukkoon kookosmaito ja kuumenna.
  • Ripottele lopuksi pinnalle kevätsipuli- tai korianterisilppua.