Intialainen lihapata

Kananmunaton Maidoton Laktoositon Soijaton Gluteeniton
yli 60min Intia Annoksia: 10 Mieto

Perinteiseen karjalanpaistiin vähän uutta potkua.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

1,5 kg

karjalanpaistilihaa, lampaanpaistia tai hirvipaistia kuutioina

0,3 kg

sipulia lohkoina

0,8 l

lihalientä

Mango Chutneyt sopivat lisäkkeiksi grilliruoille ja maustamaan erilaisia patoja, voileipiä ja hampurilaisia.
Vegeversioon voit laittaa esim. Hernistä ja papuja sekä juureksia.

Ohjeet

  • Lado lihapalat, sipulit ja mausteet pataan. Kaada päälle vettä niin paljon, että ainekset melkein peittyvät.
  • Hauduta kannen alla 200 asteessa noin 2 tuntia.
  • Tarjoa padan kanssa basmatiriisiä, paksua jogurttia ja mango chutneyta.