Maidoton Laktoositon Kananmunaton
alle 60min Kiina Annoksia: 10 Mieto

Hoisinwok on täyteläisen mausteinen wok-annos, jossa hoisinkastike tuo mukaan syvää, karamellisoitunutta makua. Tämä maukas ja helposti muunneltava wok vie sinut suoraan kiinalaisen katukeittiön tunnelmiin!

Resepti Sonja Blåberg

Kuva Arto Hallakorpi

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,6 kg

naudan ulkofileetä tai vegeproteiinia

0,02 kg

maissitärkkelystä

0,03 l

öljyä

0,2 kg

kevätsipulia tai purjoa suikaloituna

0,2 kg

herkkusieniä tai siitakesieniä

0,2 kg

pavunituja

0,3 kg

paprikaa suikaloituna

Saat lisää syvyyttä hoisinwokiin lisäämällä kastikkeeseen hieman seesamiöljyä ja tuoretta inkivääriä.

Ohjeet

  • Leikkaa liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
  • Sekoita maissitärkkelys, öljy, hoi sin kastike ja kaada seos lihaviipaleille.
  • Paista lihoja pannulla muutaman minuutin ajan.
  • Huuhtele vesikastanjat ja idut.
  • Lisää kaikki kasvikset lihojen sekaan ja paista vielä hetki.
  • Kaada joukkoon loppu hoi sin kastike, kuumenna ja tarjoa nuudelien kanssa.