Hoisinkyljykset

Kananmunaton Maidoton Laktoositon Gluteeniton
yli 60min Kiina Annoksia: 20 Mieto

Tämä helppo ja herkullinen resepti tekee porsaankyljyksistä vastustamattoman mehukkaita.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

20 kpl

porsaankyljystä á 140g

Marinadi

0,3 kg

hunajaa

0,1 kg

soijaa

Valmista samalla ohjeella broilerikyljyksiä.

Ohjeet

  • Sekoita hoisinmarinadin ainekset keskenään.
  • Kaada marinadi kyljysten päälle ja anna marinoitua mieluiten seuraavaan päivään.
  • Sivele hoisinmarinadia kyljyksille grillauksen aikana. 
  • Voit tarjota Spice Up! Hoi Sin -kastiketta vielä kypsien kyljysten lisänä.