Helppo hapanimeläkastike

Maidoton Laktoositon Gluteeniton Kananmunaton
alle 30min Kiina Annoksia: 10 Mieto

Kiinalainen hapanimeläkastike on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista kastikkeista kiinalaisessa keittiössä. Tämä kastike tunnetaan sen tasapainoisesta mausta, joka yhdistää makean ja happaman vivahteet tavalla, joka sopii monenlaisiin ruokiin.

Resepti: Sonja Blåberg

Kuva: Sami Repo

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

0,25 kg

palmusokeria tai ruokosokeria

0,7 kg

ketsuppia

Voit käyttää hapanimeläkastiketta wok-kastikkeena, marinointiin, salaatinkastikkeena tai dippinä. Wok-kastikkeena käytettäessä lisää tilkka kanalientä wokkauksen yhteydessä.

Ohjeet

  • Kiehauta kalakastike, lisää joukkoon sokeri, ketsuppi ja tamarinditahna. Sekoita ja jäähdytä.
  • Voit käyttää hapanimeläkastiketta wok-kastikkeena, marinointiin, salaatinkastikkeena tai dippinä. Wok-kastikkeena käytettäessä lisää tilkka kanalientä wokkauksen yhteydessä.