alle 30min
Pohjois-Afrikka
Annoksia: 10
Mausteinen harissalla maustettu tabbouleh tuo välimerellisen keittiön raikkaat maut lounaspöytääsi. Tämä kevyt, mutta täynnä makua oleva salaatti yhdistää bulgurin, tuoreet yrtit ja vihannekset harissan lämpimään potkuun.
![](https://finefoods.fi/wp-content/uploads/2024/10/Tabbouleh_pysty_Tastery-768x1028.webp)
Raaka-aineet
5
tomaattia tai muita vihanneksia
1 puntti
lehtipersiljaa
1 puntti
minttua
1
sitruunan kuori & mehu
100 g
ekstra-neitsytoliiviöljyä
Tarjoa tabboulehin kanssa grillattua broileria.
Ohjeet
- Keitä bulguria 3 % suolavedessä 8-10 min.
- Leikkaa sillä välin tomaatit ja halutessasi muutkin vihannekset pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös lehtipersilja ja minttu.
- Kun bulgur on kypsää, siivilöi vesi pois ja siirrä bulgur kulhoon. Mausta bulgur harissalla ja sekoita kaikki loput ainekset sen joukkoon. Mausta tabbouleh vielä halutessasi suolalla.