Maidoton Kasvis (lakto-ovo) Laktoositon
alle 60min Korea Annoksia: 4 Mieto

Nämä hodarit on kätevä tarjoilla buffetissa niin, että jokainen saa täyttää oman sämpylän.

Kuva ja resepti Tiina Visuri

Jaa resepti

Linkki kopioitu!

Raaka-aineet

4 kpl

hodarisämpylää saranalla

0,04 kg

kaalisalaattisekoitusta

0,15 kg

nyhtövegelihaa

0,08 kg

kurkkusipulisalaattia, ks. ohje vieressä

0,02 kg

paahdettua sipulia

tuoretta korianteria

Kurkkusalaatti

1

kurkku suikaloituna

1

punasipuli suikaloituna

2 rkl

limetin mehua

1 rkl

sokeria

1 tl

suolaa

Väliin sopii mainiosti myös broilerin, naudan tai possun nyhtöliha.

Ohjeet

  • Sekoita kurkkusalaatin kaikki ainekset keskenään ja anna maustua viileässä.
  • Kuumenna nyhtökaura ja hodarisämpylät kuumalla pannulla, mikrossa tai uunissa.
  • Kokoa hodarit ainesosaluettelon mukaisesti kerroksittain käärepaperiin.
  • Koristele lopuksi tuoreella korianterilla.